Alle goedkope bedden inclusief matras

De meeste boxspring bedden die wij verkopen zijn inclusief matras. Wij hebben het grootste aanbod aan goedkope bedden inclusief matras. Zelfs bij dit type boxspring kunt u geheel zelf het slaapcomfort samenstellen. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om een slaapexpert in te schakelen.

Goedkope boxspring

Een goedkope boxspring betekend niet dat u slechte kwaliteit koopt. Vaak wordt de prijs bepaald door het uiterlijk van de boxspring en niet het slaapcomfort. Bij ons is dat andersom. Omdat wij direct bij de fabriek inkopen kunnen wij hoge kwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs. Zelfs als u een goedkope boxspring in Belgie wilt dan hebben wij voor u een groot aanbod. Bekijk het aanbod aan goedkope boxspring bedden en maak een keuze voor een beter slaapcomfort.

Twijfelaar boxspring kopen

Het is u misschien niet ontgaan de term; twijfelaar bed. Maar wat is nou precies een twijfelaar boxspring en wat zijn de keuze mogelijkheden. Een twijfelaar boxspring bed heeft vaak een afmeting van 120×200 en is een twijfel geval tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Deze type boxspringbedden wordt vaak gebruik door studenten die voor het eerst uit huis gaan wonen. Bekijk de mogelijkheden en geniet van een beter slaapcomfort.

De beste boxspring van de Benelux

U bent waarschijnlijk op zoek naar de beste boxspring voor een beter nachtrust. Deze bestaat zeker weten, alleen is de beste samenstelling voor iedereen anders. Elke lichaam behoeft een andere ondersteuning om de nachtrust te bevorderen. De een heeft het warm tijdens het slapen en de anders transpireert juist heel veel. Daarom is het verstandig om bij een boxspring kopen u goed te laten inlichten over de mogelijkheden.

Een boxspring kopen

U bent al enige tijd op zoek naar een boxspring voor in uw slaapkamer. Misschien bent u wel verhuisd, of is uw huidige bed aan vervangen toe. Een boxspring kopen begint bij het samenstellen van de juiste slaapcombinatie. Denk hierbij aan het type matras (pockterveren, schuim, bonellvering) en het materiaal van het topdekmatras (Koudschuim, Traagschuim of Latex). Of u nu een boxspring wil kopen in Nederland of in Belgie. Wij hebben voor u allerlei opties.

Boxspring 140×200

Een boxspring komt in vele maten en vormen. Hier vindt u specifiek het grootste aanbod aan boxspring 140×200 bedden. Naast het uiterlijk is alles aan deze boxspring zelf samen te stellen. Wilt u juiste een hoger of breder hoofdbord dan zorgen wij daarvoor. Ook het type matras, een pocketveer 1000 of 500 is zelf te bepalen. En als kers op de taart kunt u hier ook het materiaal van het topdekmatras zelf kiezen. Weet u niet wat elke keuze voor u betekend? Schakel dan een slaapconsulent in voor meer informatie.

Boxspring 160×200

Een boxspring bestellen in de juiste afmeting is van essentieel belang. Hier vindt u daarom ook het beste aanbod van een boxspring 160×200 afmeting. U kunt de hele boxspring zelf samenstellen en dus alles zelf kiezen.Hoe wilt u deze eruit laten zien, maar nog belangrijker. Hoe wilt u dat uw boxspring 160×200 ligt. Wij kunnen u ook advies geven om ervoor te zorgen dat u nog lang van uw aankoop kan genieten.

Boxspring 180×200

De boxspring 180×200 is de meest verkochte afmeting boxspring in beddenland. Deze boxspring is uitermate geschikt om te gebruiken als tweepersoonsbed. Heerlijk ruim genieten van uw nachtrust zonder op elkaar te liggen. Dit zorgt voor meer rust en meer ruimte om te ademen tijdens het slapen. Dus bij de aankoop van een goedkope boxspring 180×200 denkt u dan ook aan het juiste comfort.

Elektrische boxsprings kopen

Naast het aanbod aan vlakke bedden hebben wij ook een grote collectie aan elektrische boxsprings. Bijna alle vlakke modellen zijn ook uitvoerbaar in een elektrische uitvoering. Tevens is de samenstelling van het slaapcomfort ook weer geheel zelf samen te stellen, zowel in de winkel als online in de shop.

Multimedia boxspring bedden

U heeft er vast weleens van gehoord of in een film of tv spotje gezien. Een boxspring met een ingebouwde multimedia box waar de tv uitkomt. Op en top luxe door met een druk op de knop de tv omhoog te zien komen. Wij hebben een betaalbare multimedia boxspring voor u in de aanbieding. Bekijk de mogelijkheden of laat u informeren. U kunt al een multimedia boxspring kopen vanaf €695.

Bed met opbergruimte

Naast alle bovengenoemde boxsprings hebben wij ook een aanbod voor mensen die lekker willen slapen maar ook meer ruimte nodig hebben. Ons revolutionaire systeem zorgt voor het ultieme slaapcomfort en ook nog een opbergruimte. Ons bed met opbergruimte biedt u de mogelijkheid om veel spullen weg te stoppen onder het bed. Bekijk het grote aanbod en kies een boxspring die bij u past.

Boxspring aanbiedingen

Naast alle scherp geprijsde boxspring bedden hebben wij ook nog een boxspring aanbieding pagina. Hier vindt u een overzicht van nog scherper geprijsde boxsprings van hoge kwaliteit. In heel Nederland vindt u nergens een beter boxspring aanbiedingen dan hier bij ons.

Boxspring zonder matras

Ja u leest het goed een boxspring zonder matras. Dit type bedden wordt zeker ook verkocht en aangeboden. Heeft u nog een goed matras maar bent u toe aan een andere uitstraling of is de ombouw niet meer goed. Dan is een boxspring zonder matras de perfect oplossing voor u. Wij hebben een groot aanbod aan boxspring waar geen matras bij zit. De kosten hiervan zijn stukken lager en daarom is de keuze mogelijkheid nog groter.